Purkumerkin uudet sivut nyt julki

Verkkosivut ovat nykyään yrityksen käyntikortti ja näyteikkuna. Harvassa on ihmisiä, jotka eivät käytä Internetin hakukoneita etsiessään tietoa. Yritysmaailmassa potentiaalisten yhteistyökumppaneiden nimeä syötetään hakukenttiin, kun pohditaan mikä olisi paras mahdollinen vaihtoehto toimittamaan haluttua palvelua tai tuotetta. Koska kilpailu on kovaa kaikki valttikortit on käytettävä ja yksi yrityksen brändiä tukeva tekijä on kotisivut. Liike-elämässäkin ensivaikutelman voi tehdä vain kerran.

Purkumerkin toiminnan jatkaessa kasvuaan yritys kaipasi kipeästi uudistettuja verkkosivuja. Purkumerkin nyt historiaan jäävät ensimmäiset sivut toteutettiin kustannustehokkaasti talon sisällä vuoden 2016 lopussa.

Kasvun ja sen mukanaan tuomien kiireiden vuoksi resursseja verkkosivujen uudistukseen ei löytynyt enää yritykseltä itseltään, joten uusien kotisivujen tekijäksi valikoitui Purkumerkin tavoin Iisalmesta lähtöisin oleva itsenäinen web-kehittäjä ja aloitteleva yrittäjä Sami Kettunen, joka suunnitteli sivuston ulkoasun ja vastasi teknisestä toteutuksesta.

Sivuston ulkoasun suunnittelussa suuntia antoi Purkumerkin logo ja sen värit: musta, oranssi ja valkoinen. Nämä värit ovat läsnä yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa, työasuissa ja purkutöissä käytettävässä kalustossa. Näin muutaman vuoden aikana muotoutunut Purkumerkin brändi saa vahvistusta myös yrityksen kotisivujen avulla. Modernin teknologian ja maailman suosituimman julkaisualustan (WordPress) ansiosta verkkosivujen jatkokehitys on tulevaisuudessa helpompaa.